2004

2004

18.8.2004 Pyrostock 04 lähestyy. Päivämäärä on 27.8. ja paikka sama kuin viime vuonna eli PYROn vieressä oleva ”discotila”.
Tänä vuonna lauteille kiipeää viisi paikallista orkesteria. Biisejä on tarjolla joka lajia hitaasta helvetin nopeaan, hiphop/rap homma onneksi pysyy pois tänäkin vuonna.
Edellisistä kerroista viisastuneina kamat on jo siirretty lavalle ja PA:t käyty läpi. Jopa monitorointi on saatu pelaamaan niinkuin pitää. Toivottavasti joka vuotiset tekniikka murheet eivät vaivaa meitä tällä kertaa.

29.6.2004 Katos perhana, kuukausi vierähtäny edellisestä. Siispä… Jami-ilta peruuntui toistaiseksi kuten varmaan huomasitte. Uusi ajankohta on 3.7. kello 18.00. Edelleenkin Timppa ja Jarno osaavat kertoa asiasta tarkemmin. Yrittäkäähän päästä paikalle niin päästään keskustelemaan tulevista hankinnoista ja muusta kivasta. Ja eipä tiedä vaikka PYROn kovin hevi pumppu esiintys eka kertaa kyseisenä iltana. Jos me vain saadaan koko porukka paikalle…

30.5.2004 Taas on tapahtunut pyhännän rockrintamalla. Tommi, Mane, Jarno Ja minä käytiin heittään paikallisessa baarissa täyden kympin rock keikka. Meno oli kovaa setin lyhyydestä ja vähästä treenaamisesta riippumatta. Johtuen ilmeisesti myöhäisestä esiintymisajasta yleisö oli ehtinyt ottaa riittävästi estojen poistajaa ja oli hommassa mukana enempi kuin täysillä. Kuviakin tapahtumasta löytyy kunhan saan ne esille. Suuri kiitos jälleen Harjun Ristolle tilaisuuden organisoinnista.
Kuten varmaan jo kaikki tietää kesän PYROSTOCK lähestyy joten kehoitan bändejämme aloittamaan treenailun. Esiintyjistä tai soittopaikasta ei ole vielä mitään tietoa mutta mitä luultavammin asiat selviää jossain vaiheessa ennen tapahtumaa. Henkilökohtaisena toiveena olisi saada stockiin kasattua pyroallstars bändi jossa olisi pyron jäseniä useammasta ikäryhmästä. Katsotaan miten käy…
Kesällä jossain vaiheessa olisi taas mahdollista järjästää nauhoituksia PYROlle, mahdollisesti uudistuneella kalustolla. Kartoitetaan seuraavassa jami-illassa/kokouksessa bändi tilanne ja suunnitellaan homma sen mukaan.

24.3.2004 Siispä… Kokous pidettiin vaikkakin pienellä porukalla. Hallituksen kokoonpano muuttui jonkin verran eli Tommi siirtyi syrjään puheenjohtajan paikalta ja Jarno astui hänen tilalle. Muut hallituksen jäsenet ja kokouksessa päätetyt asiat ilmoittelen myöhemmin kunhan saan paperihommat järjästykseen.
Tänkylän ämmien nauhoitukset menivät mallikkaasti ”ämmien” varman suorituksen ansiosta. Biisit oli treenattu hyvin ennen nauhoituksia joten uusinta ottoja ei tarvinnut juurikaan tehdä. Levy on polttoa vaille valmiina.


17.2.2004 Kokous on kello 14.00 jonka jälkeen pidetään pikaiset siivous talkoot. Toivoisin jälleen paikalle jokaisesta bändistä edes yhden jäsenen.
Menen itse PYROlle jo yhdeksän aikoihin aamulla laittelemaan nauhoituskamoja valmiiksi. Jos joku haluaa opetella nauhoitustekniikkaa niin tervetuloa. Myös kokouksen jälkeen on mahdollista perehtyä laitteisiin ja ohjelmiin joita minä käytän. Katsotaan jos aikaa riittää voidaan samalla malliksi vetäistä joku biisi nauhalle.
Tekemistä biisinikkareille, tehkää joku PYRO biisi. Tyyliin kärppien routasydän tai joku vastaava. Laji on vapaa, balladi, räime, punk jne. Jos joka bändi tekee oman niin niistä voidaan laittaa sivuille mp3 versiot joista yleisö saa äänestää suosikkinsa.
Jos jollain on toiveita sivujen suhteen niin miettikää valmiiksi parannus ehdotuksia, käydään sitten porukalla niitä läpi kokouksessa. Neuvoisin yleensäkkin miettimään ehdotuksia/toiveita PYROn suhteen. Myös tuonne vieraskirjaan saa käydä kommentoimassa.
Näemme lauantaina….

16.2.2004 Nyt on saatu viimevuoden tili/muut hässäkät valmiiksi joten on aika järjestää vuosikokous. Päivä on 28.2. kellon ajasta ei ole vielä tietoa koska samalle päivälle on PYROlla nauhoitukset ja sen aikataulusta ei ole vielä tietoa. Tarkemman ajan ilmoitan myöhemmin täällä.
Laitoin sivuillemme eräänlaisen vieraskirjan tekeleen ”väliaikaisesti”. Eli luultavasti se on toiminnassa vuosia. Boardin ulkoasu on vielä aika kolkko mutta katotaan mitä mä saan sinne tehtyä. Muistakaa käydä välillä tarkistaan.
LKP suunnittelee studio reissua josta löytyy tarkemmin asiaa bändin omilta sivuilta. Asiaan liittyen ajattelin laittaa eri studioiden linkkejä sivuillemme, lähinnä täältä Oulun alueelta.
Olen myös työstänyt esittelyä meidän nauhoituslaitteista, vielä kun pääsis räpsiin pari kuvaa niin vois laittaa jutun kaikkien ihmeteltäväksi.
Kauppoja osastolla myös uutta…

7.1.2004 Ja vuosi alkoi… Mikä tarkoittaa että jäsenmaksuja pitää alkaa maksamaan. Joten jokainen jäsen tai jäseneksi haluava kaivakoon jostain sen kuuluisan 20€ ja laittakoon pyron tilille. Tilinumero löytyy ainakin info-linkin takaa.
Kuten nopeimmat on varmaan jo huomanneet Japi on aloittanut LKP:n sivujen päivittämisen. Ja yllättäen sillä seurauksella että PYRO:n sivutila alkaa olla täynnä. Siispä kerron vähän pelisääntöjä. JOS joku bändi haluaa kotisivut ne voidaan laittaa PYROn sivujen alle samoin kuin LKP:n sivut nyt. MUTTA sivut täytyy pitää n10 megan kokoisena SEN takia että PYRO on vuokrannut yhteensä vain 50 megaa kotisivutilaa. ELI kaikki kuvat kannattaa pienentää riittävän pieniksi ja mp3 tiedostot kannattaa ripata huonommalla laadulla ja mielellään pätkiä vain näytepätkiksi. Ihan vain tasapuolisuuden nimissä, ja ois ihan kiva jos PYROn omia asioita mahtuis tälle domainille….