2009

2009

1.12.2009 Pyron pikkujoulut lauantaina 5.12. klo 17.00. Kaikki paikalle jammailemaan. Tarjolla pientä purtavaa. Samalla keskustellaan mihin loput jäljellä olevat rahat käytetään, että tulehan paikalle niin saat äänesi kuulumaan ja toiveesi ehkä läpi.

19.10.2009 Pyhännän 100-vuotisen taipaleen kunniaksi pyrolaiset pakkaavaat kimpsut ja kampsut ja lähtevät Oulun 45 Specialiin näyttämään, että mistä/missä ne pyhäntäläiset kusee.

Tässä hässäkässä kohtaavat oululaiset, pyhäntäset, ouluuntuneet pyhäntäset ja sun muut sekarotuiset. Kerää porukkaa messiin, ota ke-to vapaaksi ja lähde kyttäämään! Klubilla esiintymässä Mohare, LKP, The Frogster sekä oululainen Mishere! Radiomega haastattelee Aria tapahtuman tiimoilta keskiviikkona klo 9.30. Kaikki kuulolle!

25.6.2009 Morjens! Jäsenmaksujen aika on taas. Jäsenmaksu on sama 30 €, kuin myös tilinumero. Tilinro löytyy info-osiosta. Maksu tulisi hoitaa heinäkuun 13. päivään mennessä. Pyron juhlatkin vietettiin n. kuukausi takaperin. Meininki oli varsin leppoisaa ja väkeäkin siunaantui paikalle mukavasti. Iltapäivä rokkailtiin ja illemmalla sitten saunottiin Lamun mökillä. Palataan asiaan viimeistään elokuussa Pyrostock -09 merkeissä!

3.4.09 Pyhännän muusikoiden yhdistys täyttää tänä keväänä 10 vuotta ja sitä olisi tarkoitus vähän juhlistaa. Tapahtuma alkaa lauantaina 23.5.09 klo 14.00. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille PYRO:n entisille/nykyisille jäsenille.

Kokoonnutaan PYRO:lle klo 14.00. Tarkoitus olisi tavata vanhoja (soitto)kavereita ja muistella menneitä vuosia kahvikupposen äärellä. Elävää musiikkia on tietysti tarjolla riittämiin. Toivottavasti myös entiset jäsenet innostuvat tarttumaan soittimiin ja muistelemaan vanhoja biisejä.

Kun ollaan nautittu riittävästi kahvia ja musiikkia on täysi-ikäisillä mahdollisuus jatkaa iltaa Lamujärvellä, vuokratussa mökissä. Mahdollisuus saunoa, uida ja paistaa makkaraa. Mökissä voi myös pientä korvausta vastaan yöpyä jos väsy yllättää tai muuta yöpaikkaa ei ole. Majoitustilaa on 8 hengelle kahdessa makuuhuoneessa. Kaksi sohvaa varavuoteiksi.

Tervetuloa, kaikki PYRO:n entiset ja nykyiset jäsenet!

16.3.09 Kokoukset pidettiin eilen sunnuntaina, väkeä ei kuitenkaan paikalle vaivautunut kourallista enempää. Uusi hallitus valittiin ja se näyttää tältä:

  • Puheenjohtaja – Jarno Matikainen
  • Varapuheenjohtaja – Ville Piiponniemi
  • Sihteeri – Ari Kamula
  • Muut jäsenet – Mauno Luttinen, Pasi Tuomaala, Pasi Niiranen

8.3.09 Pyron hallituksen kokous sunnuntaina 15.3. klo 15.00 ja vuosikokous heti perään kello 16.00. Kaikki paikalle, tarjolla luultavasti kahvileipäsiä ja mustaa kaffetta.

17.2.09 Pyron alataajuuksia vahvistamaan saapui taannoin tämännäköinen peli. Kyllä muuten on bassossa ihan uutta puhtia. Elekäähän särkekö sitä.

16.2.09 Päivitetty jäsenlista löytyy nyt tuolta vasemmalta. Jos on jotain huomautettavaa koskien jäsenlistaa tai sivuja ylipäätään, voi siitä mainita vieraskirjaan. Myös uudet jäsenet olisivat erittäin tervetulleita, eli nyt Pyron väki joukolla värväämään uusia rokkarin alkuja! Pyro ry täyttääpi muuten 10 vuotta, liekkö luvassa jotain ennennäkemätöntä?

2.1.09 Vuosi vaihtui ja on aika hoitaa jäsenyys kuntoon. Yhdistyksen jäsenmaksu on 60 euroa vuonna 2009. Jäsenmaksu maksetaan tammi- ja heinäkuussa eli puolivuosittain 30 euroa. Yhdistyksen tili OP Pyhäntä 537302 – 25597