2002

2002

21.12. No joo, taas oli ongelmia päivitysrintamalla. Jostain syystä sivuja ei saanut siirretyksi nettiin.
Joten, pikkujoulu siis oli ja tavan mukaan porukkaa oli paikalla nuorimmasta vanhimpaan. LKP latasi kuulijoille hieman rajummat versiot tutuksi tulleista joululauluista. Jälleen kerran PYRO tarjosi jäsenille purtavaa ja virvokkeita. Joulupukkia ei paikalla näkynyt, liekkö säikähtänyt Out Of Orderin punk revittelyjä…
PYRO toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Haluan myös koko jengin puolesta esittää kiitokset kuluneesta vuodesta johtajallemme Tommille.

19.11. Siispä, pikkujoulu taidetaan pitää 30.11 koska osalle porukasta se on ainoa sopiva päivä. Nyt tulevana lauantaina ennen LKP:n nauhoituksia olisi siivoustalkoot! Ajan ilmoitan tarkemmin kunhan ensin saan sen selville.

14.11. Jotain päivityksiä… Kuvia on nyt lisää! Kuvia 2 osastolta löytyy LKP:n pyrostock2002 keikalta otettuja kuvia.
Nauhoitukset ovat edenneet sen verran että Genuine Pearls on saanut biisejä nauhalle. Muilla tilanne on vielä hieman ”sekava”. Eihän kiire ole koskaan hyväksi…
Pikkujoulut ovat myös suunnitteilla! Jos jotakuta kiinnostaa niin forumiin voi käydä laittaan toiveita ajankohdan suhteen. Ohjelmisto on varmaan suht samanlainen kuin viime vuonna eli live musiikkia ainakin on tiedossa. Huvivastaavamme Jarno on myös käytettävissä jos on hyviä ehdotuksia.

16.10. Päivitykset vain harvenee… Kuten olette varmaan huomanneet olemme saaneet ”perheeseemme” uusia bändejä. Eli homma vain laajenee. Toivotan uudet bändit tervetulleeksi ja toivon menestystä jokaiselle. Nauhoituksista on ollut puhetta ja niitä tehdään kunhan saadaan laite- ja nauhoittajatilanne selville. Mikkitelineet ainakin aiheuttavat ongelman ja osa piuhoista taitaa olla sökönä. Nauhoittaja asuu oulussa ja käy vain satunnaisesti pyhännällä. Mutta ei hätää, jos sovitaan joku viikonloppu jolloin kaikki halukkaat bändit käyvät nauhoittaan niin mä olen valmis pyhittään pari päivää niihin hommiin. Bändit vois olla yhteydessä tänne päin niin aletaan miettiin ajankohtaa.
Pyrostock video oli ihan lystiä kateltavaa, epämääräisiä leikkauksia lukuunottamatta. Kannattaa katsoa, siinä oli homma kamojen roudauksesta lähtien.
Rock on!

9.9. Pyrostockin jälkeiset lähes hurmokselliset tunnelmat aiheuttivat aika pitkän päivitystauon. Nyt olemme ”glooriamme” nauttineet ja olemme taas suunnittelemassa uusia kujeita. Syksy tullee olemaan nauhoitusten aikaa, ainakin Out of Order ja Genuine Pearls on lupaillut jotain tällaista. Lisäksi viritteillä on klubikeikkoja täällä Pyhännällä perjantaisin, mutta näistä kerron lisää myöhemmin. Yep, palataan ammeelle…(p.s. Pyhännällä kiertää Pyrostock 2002 livevideo, tsekatkaa jos saatte sen käsiinne…)

13.8. Pyrostockin esiintyjälista on varmistunut: Out Of Order, Genuine Pearls, Black Orion, After All, LKP. Tämä voi olla myös mahdollinen esiintymisjärjestys, mutta kaikki oikeudet mahdollisiin myöhempiin muutoksiin pidätetään…

10.7. Viime lauantaina vietettiin taas jami-iltaa ja lystiä oli. Samalla jutskattiin tulevasta Pyrostock -tapahtumasta. Päivämääräksi on vahvistunut 23.8.2002 ja tilaisuus alkaa klo 19.00. Esiintyjälista kehittyy parhaillaan ja siitä infoa myöhemmin. huom! muistakaa siis jäsenmaksu nyt piakkoin…

3.7. Jäsenmaksujen aika on koittanut! Maksun suuruus on 20 € ja se tulisi maksaa mahdollisimman pian.

9.5. Jälleen pitkä tauko päivityksissä. Pahoittelen tapahtunutta mutta olosuhteiden pakosta olen joutunut syrjään webmesserin hommista ja muutenkin pyron toiminnasta. Uutta weppivastaavaa haetaan parhaillaan. Minä kuitenkin jatkan tehtävässä ainakin satunnaisesti kunnes joku muu astuu remmiin.
Ilmeisesti pyhännän suunnalla ei ole tapahtunut mitään suurempia kokouksen jälkeen, ainakaan minulle ei ole asiasta ilmoitettu. Toivotan kaikille hyvää kesän alkua!

18.4. Vuosikokous sitten meni jos joku sattui hokaamaan!
siellä valittiin uusi hallitus joka on Tommi puheenjohtajana, Hanski sihteerinä ja Mauno Luttinen, Eija Mikkonen, Jarno Matikainen, Timo Törmälehto jäseninä. Jäsenmaksu nostettiin kahteenkymmeneen euroon puolivuosittain, ainakin toistaiseksi. Kokouksen pöytäkirjat on nähtävissä kämpillä tarkempia tietoja varten.

30.3. Vuosikokous 6.4.!!! Homma alkaa hallituksen kokouksella klo 11.00 ja jatkuu koko porukan kesken 12.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Homman tärkeydestä johtuen olisi hienoa jos saatais porukkaa mahdollisimman paljon paikalle.

24.3. Out Of Order kävi tekaisemassa yhdenlaisen treenidemon. Soundit ei ollu parhaat mahdolliset kiireestä johtuen mutta kyllä siitä selvän saa. Pojat ilmeisesti lähtee Mikkeliin esiintymään joillekkin nuorisopäiville lähi aikoina. Jospa menestys olisi samaa luokkaa kuin LKP:llä viime vuonna Kuusamossa vastaavassa tapahtumassa.

23.3. Käytiin Manen ja Tommin kans nauhoitteleen biisejä pitkästä aikaa. Sessio oli tuskainen mutta palkitseva. Samalla räpsittiin kuvia jotka löytyy myös näiltä sivuilta. Kuvia pitäisi ilmestyä lisää lähiaikoina.

7.3. Nyt on mahdollista käydä nauhoittamassa jos vain biisejä löytyy. Kamat on pystyssä vielä viikon tai pari, riippuu siitä että miten niille on käyttöä. LKP kävi viikonloppuna jo nauhoittamassa ja levy on viimeistelyä vaille valmis.

15.2. Aikaa on taas kulunut… PYRO on edelleen voimissaan ja kehittyy. Vuokra on maksettu ja aktiivijäseniä ilmeni 27 kappaletta. Bändilista on ilmeisesti yhä ajantasalla mutta jos jollain porukalla on nimi vaihtunut pyydän ilmoittamaan siitä minulle.
Uutta forumia on toivottu ja se pitäisi ilmaantua piakkoin.
Kokoelmalevy on edelleen tekemättä johtuen bändien biisitilanteesta. Katsotaan mitä aika tuo tullessaan siinä asiassa.
Kehuja jengille kämpän siisteydestä, nyt on osoitettu että homma toimii kunhan kaikki tekee oman osansa sen eteen!

15.1. Jostain kumman syystä ei jäsenmaksua ole vielä maksanut kuin murto-osa porukasta. Muistuttaisin että jäsenmaksut ovat vuokran maksua varten ja se hetki on käsillä. Pitäkää kiirettä niiden maksujen kanssa että saadaan asiat jäjestykseen.
Rummut ovat tällä hetkellä huollossa(kiitos niille jotka paukutti niitä katkenneilla kapuloilla)ja tulevat takaisin kun ovat valmiit. Jos jollain on tiedossa rummut jotka joutaa siksi aikaa PYROlle niin kämpillä on paikka valmiina. Muutenkin kamojen ja kämpän käyttö on ollut hieman leväperäistä viime aikoina, muistakaa aina lähtiessänne tarkistaa että piuhat on irti, kämppä siistinä, valot sammutettuna ja että ovet tulee lukkoon.
Kehottaisin kaikkia lukemaan yhdistyksen säännöt.


8.1. Tammikuu eli jäsenmaksun ensimmäisen erän aika! PYROlta pitäisi löytyä valmiiksi täytettyjä maksulappuja joihin tarvitsee lisätä vain oma nimi. Maksu on nyt euroissa eli 16.82(100mk). Myös Hanskilta saa näitä kyseisiä lappuja. Kehottaisin kaikkia maksamaan jo tämän kuluvan viikon aikana jotta saadaan vuokra maksettua. Lystiä alkanutta vuotta kaikille!