2005

2005

17.11.2005 Pikkujoulut olisi tarkoitus pitää lauantaina 3.12. Pitääpi foorumille pistää tarkempaan jos joku sattuu tietämään. Tulkaahan kaikki paikalle!

10.10.2005 Vähän on hommaa saatu jaloillee, bändejä treenailee aktiivisesti ja vähemmän aktiivisesti 3 kappaletta. Mohare ja LKP heittävät keikkaa, LKP osallistuu johonki bändikisaan Tampereella. Kannattaa tsekkailla foorumia niin tietää bändien esiintymisistä yms. Digitallennin on myös hommattu, mutta kampe olikin raakki, joten se ei paljoa ole iloa vielä tuottanut.

22.8.2005 Stockiin enää 4 päivää! Eli kaikki perjantaina katsomaan erittäin hyvää livemusaa! Paikanpäällä on myös kioski mistä voi ostaa pientä purtavaa. Ensimmäisenä siis settinsä vetää Creepy Dölls klo 19.00, Black Orion 20.00, Mohare 21.00 ja viimeisenä LKP klo 22.00. Tapahtuma on ILMAINEN !

13.8.2005 Pyrostock -05 lähestyy, tapahtuma pidetään 26.8. yrittäjätalolla alkaen kello 19.00. Mukana ovat Creepy Dolls, Black Orion, Mohare ja LKP. Soittojärjestys on myös tuon listanmukainen, eli Creepy Dolls vetää settinsä n. 19.00 alkaen ja lopettelee 19.45 ja seuraavaksi Black Orion alkaen klo n. 20.00. Eli tunnin välein mennään, aikataulut ovat suuntaa-antavia. Ei muuta kun tervetuloa kaikille!!!

15.7.2005 Taas olisi jäsenmaksujen aika. Koittakaa maksella niitä nyt, että saadaan se tallennin, ja vuokrat maksettua.

21.2.2005 Jäsenmaksut on näköjään suurimmalta osalta jäänyt maksamatta. Yritäkää nyt prkl maksaa että saadaan se tallennin joskus sinne kämpille. Muutenkin vaikuttaa että porukalta on mennyt homma höpsis, muistakaa että toiminnan pyörittäminen ei ole aivan ilmaista. Kamojen hankinta ja ylläpito yllättäen vaatii rahaa.

12.1.2005 Pääsihän näitä sivuja päivitteleen. Ihan liikaa aikaa edellisestä että muistais mitä on välillä tapahtunut, joten aloitetaanpa kaikki alusta.
Viime vuosi meni niin sanotusti tyhjäkäynnillä, jonkin verran tuli uusia jäseniä ja jonkin verran myös jäi pois porukasta. Mitään suurempaa ei tapahtunut LKP:n studio reissua lukuunottamatta. Kommentoikaa forumiin jos unohdin mainita jotain… Bändejä taisi ”fuusioitua” ja ainakin yksi uusi tuli kuvioihin. Pyrostock livahti ohi jossain vaiheessa ilman sen suurempaa meteliä.
Kalustoa lisättiin jonkin verran, ainakin rumpumikit tulee mieleen. Tallentimen hankinta siirtyi suunnitelmista poiketen tälle vuodelle. Siis kyllä se on tulossa jos jotain epäilyttää.
Tälle vuodelle itselläni ainakin on kovia odotuksia oman bändin osalta. Jos vain sen pojun sais joskus treeneihin sieltä rovaniemen ”muusikkooppilaitoksesta”.
Toivotan kaikille erittäin hyvää alkanutta vuotta. Potkitaan homma uuteen nousuun..
HTH